Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Stijkel werpt een ander licht op bouwen sinds 1934

Stijkel Bouw in Scheemda werpt al sinds 1934 een ander licht op bouwen. Stijkel is een betrouwbaar bouwbedrijf met een schat aan ervaring en een vast team vakkundige medewerkers. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij al onze klanten en projecten. Samen met onze zakelijke en particuliere opdrachtgevers werken wij altijd gericht aan een optimaal resultaat.

 

Stijkel Bouw BV Uw partner in:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Restauratie

Sinds 1934

Stijkel Bouw werd in 1934 in Scheemda opgericht door de heer J.E. Stijkel. Het bedrijf heette bij oprichting Aannemingsbedrijf J.E. Stijkel & Zn., een naam die in de loop der tijd enigszins is gemoderniseerd. De kleindochter van de oprichter en haar echtgenoot G. Koning verkochten hun bedrijf in 2003 aan huidige eigenaar Martin Brouwer. Sinds 2008 is Anne de Boer mede-eigenaar en –directeur van Stijkel Bouw.  

Meer informatie

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf besteden wij veel zorg aan beroepsopleidingen en begeleiding van leerling-timmermannen. Verschillende gecertificeerde leermeesters binnen ons bedrijf leiden BBL leerlingen op tot de vakkrachten van de toekomst. Daarnaast bieden wij plaats aan BOL-stagiaires en kunnen wij ook HBO-bouwkunde studenten een uitdagende stage bieden. Verder waren wij nauw betrokken bij project Oldambt Werkt, waar werkzoekenden de mogelijkheid tot scholing krijgen, wat hen meer kansen op de arbeidsmarkt biedt.

Meer informatie

Oog voor veiligheid

De veiligheid onze medewerkers tijdens hun dagelijks werk staat  bovenaan. Daarom is Stijkel Bouw VCA** gecertificeerd. Wij beschikken over eigen materieel dat wij zeer goed onderhouden, voor ons een garantie van veilig werken voor onze medewerkers. Iedere medewerker krijgt alle benodigde veiligheidsinstructies en –trainingen en beschikt over persoonlijke beschermingsmiddelen

Meer informatie

Onze recente projecten