Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Versterkingsopgave Overschild

Versterkingsopgave Overschild

Terug naar Onze projecten | Gepubliceerd op:

Het dorp Overschild ligt in het aardbevingsgebied. Hierbij is een plan opgesteld om alle woningen te versterken of compleet te vernieuwen. Omdat het hele dorp vernieuwd gaat worden en dit behoorlijk impact heeft, is de nieuwbouw in fasen opgedeeld. Na het deelplan Meerweg, is het deelplan Graauwedijk/Kanaalweg van start gegaan. In deze zogenaamde batch 1588 hebben we voor opdrachtgever ook een nieuwe woning mogen bouwen.

Vanuit eerder uitgevoerde herstelwerkzaamheden aan de oude woning, hebben we deze familie leren kennen. Het wederzijds vertrouwen was er en zo hebben we opdracht gekregen om in bouwteam de woning turn-key op te leveren. Vanaf het begin zijn we als aannemer in het ontwerpproces betrokken geweest. Wij hebben samen met een architect de wensen van opdrachtgever en mogelijkheden qua budget vertaald naar ontwerp en maatwerk woning. Deze woning is aardbevingsbestendig gebouwd en getoetst aan de laatste richtlijnen. Hierbij is de draagstructuur van de woning volledig geprefabriceerd in houtskelet. Tevens is de woning levensloopbestendig en met de gekozen toegepaste materialen is het onderhoud aan de woning tot een minimum beperkt. 

Bekijk ook

Dakrenovatie

Dakrenovatie

Een dak boven je hoofd is een eerste levensbehoefte. Een goed dak, wat water buiten houdt en je huis isoleert zorgt voor een aangename woning. Particuliere opdrachtgevers benaderen ons geregeld voor een dakrenovatie. Loopt u tegen gebreken aan of bent u van plan uw dak naar een hoger niveau te tillen, dan kunnen we u daarin bijstaan en adviseren.