Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Maatwerk in houten delen voor renovatie en restauratie uit eigen timmerwerkplaats

In onze eigen timmerwerkplaats produceren wij maatwerk in hout voor restauratie en renovatie. Met ambachtelijk vakmanschap maken wij speciale maten en modellen profielen, lijsten, kozijnen en deuren.

 

Stijkel Bouw BV Uw partner in:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Restauratie

Reparatie van authentiek en antiek houtwerk

Is uw antiek, frivool of afwijkend gemodelleerd houtwerk aan onderhoud, reparatie, renovatie of restauratie toe? Heeft ongedierte uw houtwerk beschadigd of is het in de loop der tijd afgetakeld? Wij geven uw authentiek houtwerk een  nieuw leven met houten delen op maat

Meer informatie

Snel inspelen op vraag naar houtwerk

Dankzij onze eigen timmerwerkplaats zijn wij niet afhankelijk van levering van houtwerk door externe partijen. Zijn deuren of kozijnen sneller nodig dan de beoogde leverancier ze kan leveren, dan produceren wij deze zonder problemen zelf in onze eigen timmerwerkplaats.

Meer informatie

Repareren in plaats van vervangen

Is uw houtwerk wat beschadigd? Dan is vervangen lang niet altijd meteen nodig. Vaak is repareren heel goed mogelijk. Onze vakmensen beoordelen de staat van uw houtwerk en repareren dit zo mogelijk graag voor u. In onze eigen timmerwerkplaats produceren wij de benodigde houten delen op maat voor reparaties aan uw bestaande houtwerk.

Meer informatie

Onze recente projecten