Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Saltholm en Lindholm

Saltholm en Lindholm

Terug naar Onze projecten | Gepubliceerd op:

Na de realisatie van onze projecten Hoogtij en Kaap de Goede Hoop, zetten we de succesvolle samenwerking door in Blauwestad. We hebben ons bewezen als bouwpartner en ontwikkelaar en hebben het vertrouwen gekregen om 2 nieuwe schiereilanden te gaan ontwikkelen. Saltholm en Lindholm. De ligging van deze 2 schiereilanden is in het rustige gebied "Het Riet", gesitueerd aan de oostkant van het Oldambtmeer.

Saltholm is een voortzetting van Kaap de Goede Hoop. De woningtypes die daar gerealiseerd zijn, worden aangevuld met enkele andere ontwerpen. De woningen op Saltholm zijn hierdoor divers in architectuur en hebben een moderne natuurlijke uitstraling met veel glas.

Lindholm is een kleurrijke voortzetting van het succesvolle Hoogtij project. De woningen zijn qua kleurstelling geinspireerd op de Scandinavische traditionele kleuren.

De woningen op beide schiereilanden zijn levensloopbestendig en gelijkvloers. Daarnaast zijn er diverse uitbreidingsvarianten op de basismodellen, zodat uw wensen maximaal geintegreerd worden in de te realiseren woning.

Deze projectwoningen op Saltholm en Lindholm worden aangeboden inclusief kavel (vrij op naam) en voldoen aan de BENG-eisen.

Downloads

Lindholm informatie
Saltholm informatie
Lindholm prijslijst
Saltholm prijslijst

Bekijk ook

Transformatie kantoorgebouw tot appartementencomplex met kantoorplint

Transformatie kantoorgebouw tot appartementencomplex met kantoorplint

Het voormalig Univé gebouw op de hoek van de Bosstraat en de Venne te Winschoten is door ons turn-key verbouwd en getransformeerd van kantoorpand tot woongebouw met kantoorplint. Op de begane grond is de kantoorfunctie gebleven, op de 1e en 2e verdieping is, gebruik makend van de bestaande contouren en draagstructuur een passende indeling gemaakt en zijn in totaal 4 appartementen gerealiseerd.