Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Transformatie kantoorgebouw tot appartementencomplex met kantoorplint

Transformatie kantoorgebouw tot appartementencomplex met kantoorplint

Terug naar Onze projecten | Gepubliceerd op:

Het voormalig Univé gebouw op de hoek van de Bosstraat en de Venne te Winschoten is door ons turn-key verbouwd en getransformeerd van kantoorpand tot woongebouw met kantoorplint. Op de begane grond is de kantoorfunctie gebleven, op de 1e en 2e verdieping is, gebruik makend van de bestaande contouren en draagstructuur een passende indeling gemaakt en zijn in totaal 4 appartementen gerealiseerd.

Wij hebben hier als Stijkel Bouw het gehele traject van de transformatie: ontwerp, vergunningsaanvraag, wijziging en aanvraag nutsvoorzieningen en kadastrale splitsing mogen uitvoeren.

Om de appartementen te scheiden van het kantoor is een nieuwe entree aan de Bosstraat gerealiseerd, zijn brandscheidende wanden geplaatst en is de indeling op de 1e en 2e verdieping aangepast aan woonfunctie. Dit betekent dat ook de complete installatie vernieuwd is. Hierbij heeft elk appartement zijn eigen nutsvoorzieningen gekregen. De kapconstructie is nageisoleerd en is op 2 plaatsen opengebroken om meer daglicht toe te laten en zijn franse balkons geplaatst. De in het pand aanwezige lift is ge-update naar huidige maatstaven. De 4 royale appartementen zijn inmiddels alle verkocht.

Bekijk ook

Saltholm en Lindholm

Saltholm en Lindholm

Na de realisatie van onze projecten Hoogtij en Kaap de Goede Hoop, zetten we de succesvolle samenwerking door in Blauwestad. We hebben ons bewezen als bouwpartner en ontwikkelaar en hebben het vertrouwen gekregen om 2 nieuwe schiereilanden te gaan ontwikkelen. Saltholm en Lindholm. De ligging van deze 2 schiereilanden is in het rustige gebied "Het Riet", gesitueerd aan de oostkant van het Oldambtmeer.