Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Nieuwbouw brandweerkazerne Uithuizen

Nieuwbouw brandweerkazerne Uithuizen

Terug naar Onze projecten | Gepubliceerd op:

Aardbevingsbestendig en toekomstbestendig moet de nieuwe kazerne in Uithuizen worden. Duurzaam en gasloos. De Veiligheidsregio Groningen heeft ons benaderd en vanuit de meervoudig onderhandse aanbesteding zijn we als gunstigste partij gecontracteerd om dit te mogen realiseren.

Bekijk ook

Kaap de Goede Hoop

Kaap de Goede Hoop

Duurzaam en energiebewust bouwen, is niet meer weg te denken en vanuit de markt merken we dat er vraag is naar meer en beter. Ook vanuit de overheid worden de ambities opgeschroefd. In het nieuwe regeerakkoord staat dat energiebesparing de basis is voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Huishoudens worden de komende periode aangemoedigd om over te stappen op duurzame energiebronnen zoals elektriciteit. Door de belasting op gas te verhogen en de belasting op elektriciteit te verlagen, poogt de coalitie het gebruik van gas terug te dringen. Jaarlijks moeten er 50.000 nieuwe woningen opgeleverd worden die niet zijn aangesloten op het gasnet. Vooral in de provincie Groningen is deze ambitie, naast nut, een noodzaak.