Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Verbouw tennishal Sla Raak Winschoten

Verbouw tennishal Sla Raak Winschoten

Terug naar Onze projecten | Gepubliceerd op:

Stijkel Bouw verzorgde de verbouw van de tennishal van tennisvereniging Sla Raak in Winschoten. Het betrof een ingrijpende modernisering van de kleedruimtes en een uitbreiding van de kantine.

Uitbreiding kantine

Tennisvereniging Sla Raak in Winschoten heeft al vele jaren een eigen tennishal. Deze wordt veelvuldig gebruikt voor trainingen. Onder meer veel ouders wilden graag vanuit  de kantine de verrichtingen van hun trainende kinderen kunnen volgen. Daarom ontwikkelden wij samen met de tennisclub een plan voor uitbreiding van de sportkantine, waarbij er riant uitzicht vanuit het horecagedeelte op de overdekte tennisbanen is gecreëerd.

Modernisering kleedruimtes

De kleedkamers en toiletten in de tennishal waren na vele jaren behoorlijk verouderd en toe aan een facelift. Voor de modernisering en herinrichting van de kleedruimtes voerden wij het sloopwerk en de bouwkundige werkzaamheden uit. Daarnaast coördineerden wij als hoofdaannemer de inzet van gespecialiseerde onderaannemers voor onder meer installatiewerk, sanitair en tegelwerk.

Over LTC Sla Raak

Lawn Tennis Club (LTC) Sla Raak is al meer dan een eeuw een tennisclub voor Winschoten en omstreken. De tennisvereniging telt zo’n driehonderd leden, die er trainen, recreatief spelen, toernooien tennissen en in competitieverband uitkomen.

Bekijk ook

Toiletrenovatie en Frisse School SWS De Driesprong Vriescheloo

Toiletrenovatie en Frisse School SWS De Driesprong Vriescheloo

Voor samenwerkingsschool De Driesprong in Vriescheloo verzorgden wij de volledige toiletrenovatie. Ook voerden wij enkele bouwwerkzaamheden uit in het kader van project Fris en Duurzame School. Schoolbestuur Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) verstrekte ons deze opdracht via Syplon Bouwmanagement & Huisvestingsadvies.