Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Verbouw fabriek Solidus Solutions Hoogkerk

Verbouw fabriek Solidus Solutions Hoogkerk

Terug naar Onze projecten | Gepubliceerd op:

Stijkel Bouw verzorgd de verbouw van de fabriek van Solidus Solutions - voorheen papierfabriek De Halm - in Hoogkerk (Groningen). Hier mogen wij drie docklevellers bouwen. Wij verzorgen de constructie en het betonwerk van de nieuwe vloeren en wanden van deze laad- en losplaatsen voor vrachtwagens.

Docklevellers

De nieuwe docklevellers maken het laden en lossen van vrachtwagens aanzienlijk eenvoudiger. Dankzij de verdiepte aanleg ligt de laadvloer van de opleggers op dezelfde hoogte als de werkvloer van de fabriek. Hiermee is de lading aanzienlijk eenvoudiger in en uit de vrachtauto te laden dan voorheen.

Over Solidus Solutions

Solidus Solutions is een wereldwijd opererende specialist in kartonnen verpakkingen en papier. Het bedrijf ontwerpt, produceert en levert verpakkingen op basis van papier voor het verpakken, promoten en beschermen van de meest uiteenlopende producten. Daarnaast produceert Solidus Solutions een breed aanbod papier, met name voor verpakkingen, drukwerk en schrijfpapier.

Bekijk ook

Bouw en uitbouw brandweerkazerne Winschoten

Bouw en uitbouw brandweerkazerne Winschoten

Vijf jaar na de bouw van brandweerkazerne Winschoten door Stijkel Bouw, voerden wij in 2016 een ingrijpende uitbreiding van de brandweerkazerne uit. Het betrof uitbreiding van de bovenverdieping met drie nieuwe kantoren.