Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Toiletrenovatie en Frisse School SWS De Driesprong Vriescheloo

Toiletrenovatie en Frisse School SWS De Driesprong Vriescheloo

Terug naar Onze projecten | Gepubliceerd op:

Voor samenwerkingsschool De Driesprong in Vriescheloo verzorgden wij de volledige toiletrenovatie. Ook voerden wij enkele bouwwerkzaamheden uit in het kader van project Fris en Duurzame School. Schoolbestuur Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) verstrekte ons deze opdracht via Syplon Bouwmanagement & Huisvestingsadvies.

Toiletrenovatie

Stijkel Bouw verzorgde een algehele renovatie van alle toiletruimtes, zowel voor leerlingen als medewerkers. Denk hierbij aan nieuw wandtegelwerk, vloeren, plafonds met nieuwe verlichting en afzuiging, sanitaire cabines en hangende toiletpotten.

Project Fris en Duurzame School

Project Fris en Duurzame School is uitgevoerd volgens het programma van eisen Frisse Scholen klasse B: voor een goed binnenmilieu en minimaal energieverbruik. Stijkel Bouw voerde hierbij de bouwkundige aanpassingen uit. Resultaat van dit project is een school met optimale klimaatbeheersing op het vlak van binnentemperatuur, CO2 gehalte, verlichting en akoestiek. Zo is het binnenklimaat optimaal voor de beste werk- en leerprestaties van leerlingen en medewerkers. Ook is de energierekening laag.

SOOOG, Syplon en Stijkel Bouw

Syplon maakt sinds 2007 de onderhoudsplanningen voor alle scholen van de SOOOG. Sinds 2009 verzorgt Syplon ook de coördinatie en begeleiding van de onderhoudswerken. Syplon schakelde Stijkel Bouw eerder in voor uitvoering van projecten.

De keuze voor Stijkel Bouw

“De samenwerking met Stijkel Bouw was altijd positief. Maar dat had in dit geval geen invloed op de keuze”, zegt projectleider Björn Ingenhut van Syplon. “Het enige criterium bij dit project was de kostprijs van de werkzaamheden zoals door ons omschreven. Drie partijen brachten een offerte uit op basis van een technische omschrijving van de werkzaamheden die ze van ons kregen.”

Over project De Driesprong

“Het project verliep prima”, blikt Ingenhut terug. “In de vakantieweken moesten veel verschillende partijen - waaronder Stijkel Bouw - samenwerken. Met elkaar kwamen zij tot een geweldig eindresultaat. Dit kon alleen door goed onderling overleg. Onze ervaringen met Stijkel Bouw zijn erg goed.”

Bekijk ook

Vierde betonzuil voor Joods Monument Winschoten

Vierde betonzuil voor Joods Monument Winschoten

Voor het Joods Monument in Winschoten fabriceerden en plaatsten wij een vierde zuil. Stichting Joods Verleden Winschoten gaf ons deze opdracht om het monument uit te breiden met een zuil ter nagedachtenis aan joodse slachtoffers van WOII uit dorpen rondom Winschoten.