Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Herstel brandschade dak Groenvoederdrogerij Oldambt BV

Herstel brandschade dak Groenvoederdrogerij Oldambt BV

Terug naar Onze projecten | Gepubliceerd op:

In opdracht van Groenvoederdrogerij Oldambt BV voerden wij herstel van brandschade uit. Na inspectie van de schade en overleg met constructeur, verzekeraar en opdrachtgever kregen wij de opdracht voor herstel van de houtconstructie en het dak van de opslagloods.

Uitslaande brand

Grasdrogerij Oldambt BV in Oostwold werd op vrijdagavond 9 december 2016 getroffen door een uitslaande brand. Hoewel de brandweer tot in de nacht bezig was met blussen, laaide het vuur de volgende ochtend weer op. Bluswerkzaamheden werden bemoeilijkt door een tekort aan bluswater doordat het pand in landelijk gebied staat. Ondanks deze moeilijkheden bleef de schade beperkt tot het dak van één gebouw.

Stijkel Bouw

Stijkel Bouw is al tientallen jaren huisaannemer van Oldambt BV. In uitstekende samenwerking met de klant voerden wij hier al diverse grotere en kleinere projecten uit. Ook voor dit werk nam Oldambt BV ons in de arm.

Herstelwerk brandschade

De houten spanten waren door het vuur in de nok aangetast. Deze konden wij op locatie herstellen door ze te verstevigen. Verder hebben wij de door brand aangetaste gordingen vervangen en de draagconstructie opnieuw met dakplaten bekleed. De opslaghal is nu weer volledig hersteld en geschikt voor gebruik.

Oldambt BV Groenvoederdrogerij

Groenvoederdrogerij Oldambt BV is een productie- en handelsonderneming voor diervoeders en strooisels. Het bedrijf produceert gras en luzerne in pellets en balen. De oogst, verwerking en opslag van gras en luzerne gebeurt in eigen beheer. Zo kan Oldambt BV de producten gedurende het hele jaar uit eigen voorraad leveren.

Bekijk ook

Toiletrenovatie en Frisse School SWS De Driesprong Vriescheloo

Toiletrenovatie en Frisse School SWS De Driesprong Vriescheloo

Voor samenwerkingsschool De Driesprong in Vriescheloo verzorgden wij de volledige toiletrenovatie. Ook voerden wij enkele bouwwerkzaamheden uit in het kader van project Fris en Duurzame School. Schoolbestuur Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) verstrekte ons deze opdracht via Syplon Bouwmanagement & Huisvestingsadvies.