Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Fundering van twee nieuwe machines fabriek Solidus Solutions Oude Pekela

Fundering van twee nieuwe machines fabriek Solidus Solutions Oude Pekela

Terug naar Onze projecten | Gepubliceerd op:

Kartonfabriek Solidus Solutions in Oude Pekela investeerde in een nieuwe drukmachine en een nieuwe stansmachine. Voor de fundatie van deze zware machines nam de specialist in verpakkingsoplossingen Stijkel Bouw in de arm.

 

 

Stijkel Bouw

Stijkel Bouw is al vele jaren een partner in bouwprojecten van Solidus Solutions in Oude Pekela - voorheen Smurfit Kappa. Ook voor dit project mochten wij een offerte uitbrengen. Op basis van deze propositie viel de keuze van de directie op Stijkel Bouw.

Fundering nieuwe machines

De aanleg van de nieuwe fundatie begon met het open zagen van de bestaande betonvloer. Vervolgens brachten wij stalen heipalen in de grond voor optimale kracht en stabiliteit. Deze heipalen vormen de basis voor het storten van een verdiepte vloer en betonnen wanden.

Flexibel

Naast de prima prijs-kwaliteitverhouding was onze flexibele instelling een argument voor het management om voor ons te kiezen. Wij voeren de werkzaamheden uit met minimale overlast voor de continuïteit van het productieproces in de fabriek. Tijdens het werk bleef de plant volledig en vrijwel zonder hinder operationeel. Tijdens het werk was er in de fabriek een audit. Ook deze kon ongehinderd doorgang vinden.

Over Solidus Solutions

Solidus Solutions exploiteert vier kartonfabrieken en vier verpakkingsfabrieken in Nederland, België en Groot Brittannië. Daarmee is Solidus Solutions het grootste geïntegreerd concern in massiefkarton. Met de beste verpakkingsoplossing optimaliseert Solidus Solutions de logistieke keten van klanten, op verschillende niveaus en segmenten.

Bekijk ook

Versterkingsopgave Overschild

Versterkingsopgave Overschild

Het dorp Overschild ligt in het aardbevingsgebied. Hierbij is een plan opgesteld om alle woningen te versterken of compleet te vernieuwen. Omdat het hele dorp vernieuwd gaat worden en dit behoorlijk impact heeft, is de nieuwbouw in fasen opgedeeld. Na het deelplan Meerweg, is het deelplan Graauwedijk/Kanaalweg van start gegaan. In deze zogenaamde batch 1588 hebben we voor opdrachtgever ook een nieuwe woning mogen bouwen.