Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Dakrenovatie

Dakrenovatie

Terug naar Onze projecten | Gepubliceerd op:

Een dak boven je hoofd is een eerste levensbehoefte. Een goed dak, wat water buiten houdt en je huis isoleert zorgt voor een aangename woning. Particuliere opdrachtgevers benaderen ons geregeld voor een dakrenovatie. Loopt u tegen gebreken aan of bent u van plan uw dak naar een hoger niveau te tillen, dan kunnen we u daarin bijstaan en adviseren.

Waarom dakrenovatie

De redenen voor dakrenovatie kunnen verschillende zijn. Zo kan de reden estethisch zijn, maar ook praktisch. De levensduur van dakpannen is niet eeuwig en op enig moment zijn deze aan vervanging toe. Op dat moment kun je kiezen voor een andere kleur en of je weer voor dezelfde pan wilt gaan of misschien kiest voor een andere kleur of model. Betonpan, keramisch, verglaasd, geëngobeerd of naturel? Het dak wordt ook wel de 5e gevel van het huis genoemd. Daarom is het de moeite waard om te kijken naar de verschillende mogelijkheden en het beste voor uw woning te kiezen.

Isolatie

Via het dak verliest een ongeisoleerde woning veel warmte. Meer als via de gevels of de vloer. Daarom is het zinvol om na te denken over dakisolatie. Vanuit bouwfysisch oogpunt is het het best om van buitenaf te isoleren. Het gevolg van isoleren van buitenaf is dat er vaak meer aangepast moet worden, zoals goten en windveren. Ook wanneer er gekozen wordt voor een andere dakpan, kan dàt het moment zijn om het dak te isoleren. Hierdoor worden werkzaamheden gecombineerd en is dat efficiënter en goedkoper.

Maatwerk

Samen met de opdrachtgever worden de wensen geinventariseerd en de mogelijkheden bekeken. Hierbij zijn we adviserend aanwezig en leveren we een stukje maatwerk waarbij de klant centraal staat.

Bekijk ook

Projectontwikkelaar Hoogtij Blauwestad

Projectontwikkelaar Hoogtij Blauwestad

Op eiland Hoogtij in Blauwestad (Groningen) realiseren wij als projectontwikkelaar het concept Hoogtij, duurzaam wonen in Blauwestad. Het betreft negentien duurzame, levensloop bestendige woningen in dezelfde bouwstijl. Dankzij de modulaire bouw stellen de kopers hun eigen woning samen.