Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Brandschade herstel Virol Scheemda

Brandschade herstel Virol Scheemda

Terug naar Onze projecten | Gepubliceerd op:

Specialist in recycling Virol vestiging Scheemda werd in 2016 getroffen door een grote brand. De productiehal ging daarbij verloren en het kantoorgebouw liep water- en brandschade op. In opdracht van Virol coördineerden wij het herstel van de schade en voerden een deel van de herstelwerkzaamheden uit.

Herstel brand- en waterschade

De verwoeste productiehal stond tegen het kantoorgebouw van Virol. Door de brand liep de buitenschil van het kantoorgedeelte aanzienlijke schade op. Deze schade hebben wij hersteld. Door de bluswerkzaamheden ontstond waterschade aan stucwerk en plafonds. Voor herstel van deze schades schakelden wij gespecialiseerde bedrijven in.

Eén aanspreekpunt voor de verzekeraar

Virol was verzekerd voor brand. De verzekeraar zag graag  één aanspreekpunt voor alle schadeherstelwerkzaamheden. Virol gunde Stijkel Bouw de opdracht als bouwcoördinator, vanuit vertrouwen dat wij in het verleden in elkaar opbouwden. Al enkele jaren zijn wij zakenrelaties, waarbij Virol ons regelmatig inschakelt voor timmer- en onderhoudswerk.

Over Virol

Vanuit de overtuiging’ alles heeft waarde’ geeft Virol vorm aan het verwerken van afvalstromen voor bedrijven en organisaties. Met geloof in de circulaire economie biedt Virol innovatieve oplossingen om afval als grondstof of product te hergebruiken. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke, vertrouwde aanpak stimuleert Virol duurzame samenwerking in de productieketen.

 

Bekijk ook

Versterkingsopgave Overschild

Versterkingsopgave Overschild

Het dorp Overschild ligt in het aardbevingsgebied. Hierbij is een plan opgesteld om alle woningen te versterken of compleet te vernieuwen. Omdat het hele dorp vernieuwd gaat worden en dit behoorlijk impact heeft, is de nieuwbouw in fasen opgedeeld. Na het deelplan Meerweg, is het deelplan Graauwedijk/Kanaalweg van start gegaan. In deze zogenaamde batch 1588 hebben we voor opdrachtgever ook een nieuwe woning mogen bouwen.