Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Brandschade herstel Virol Scheemda

Brandschade herstel Virol Scheemda

Terug naar Onze projecten | Gepubliceerd op:

Specialist in recycling Virol vestiging Scheemda werd in 2016 getroffen door een grote brand. De productiehal ging daarbij verloren en het kantoorgebouw liep water- en brandschade op. In opdracht van Virol coördineerden wij het herstel van de schade en voerden een deel van de herstelwerkzaamheden uit.

Herstel brand- en waterschade

De verwoeste productiehal stond tegen het kantoorgebouw van Virol. Door de brand liep de buitenschil van het kantoorgedeelte aanzienlijke schade op. Deze schade hebben wij hersteld. Door de bluswerkzaamheden ontstond waterschade aan stucwerk en plafonds. Voor herstel van deze schades schakelden wij gespecialiseerde bedrijven in.

Eén aanspreekpunt voor de verzekeraar

Virol was verzekerd voor brand. De verzekeraar zag graag  één aanspreekpunt voor alle schadeherstelwerkzaamheden. Virol gunde Stijkel Bouw de opdracht als bouwcoördinator, vanuit vertrouwen dat wij in het verleden in elkaar opbouwden. Al enkele jaren zijn wij zakenrelaties, waarbij Virol ons regelmatig inschakelt voor timmer- en onderhoudswerk.

Over Virol

Vanuit de overtuiging’ alles heeft waarde’ geeft Virol vorm aan het verwerken van afvalstromen voor bedrijven en organisaties. Met geloof in de circulaire economie biedt Virol innovatieve oplossingen om afval als grondstof of product te hergebruiken. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke, vertrouwde aanpak stimuleert Virol duurzame samenwerking in de productieketen.

 

Bekijk ook

Dakrenovatie

Dakrenovatie

Een dak boven je hoofd is een eerste levensbehoefte. Een goed dak, wat water buiten houdt en je huis isoleert zorgt voor een aangename woning. Particuliere opdrachtgevers benaderen ons geregeld voor een dakrenovatie. Loopt u tegen gebreken aan of bent u van plan uw dak naar een hoger niveau te tillen, dan kunnen we u daarin bijstaan en adviseren.