Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Aardbevingsschade herstel Groningen

Aardbevingsschade herstel Groningen

Terug naar Onze projecten | Gepubliceerd op:

Herstel van aardbevingsschade in Groningen verzorgt Stijkel Bouw in opdracht van Centrum Veilig Wonen (CVW) in Appingedam. Als Erkend CVW Vakman voeren wij zowel regulier als versneld herstel uit. Tevens ondersteunen we het CVW sinds 2017 bij de zgn EVS-2 inspecties.

Huizen en panden met aardbevingsschade

Eigenaren van huizen en panden met mogelijke aardbevingsschade kunnen zich melden bij het CVW. Een taxateur van het CVW bepaalt in hoeverre schades door de aardbevingen zijn veroorzaakt. Vervolgens stelt het CVW de hoogte van het te vergoeden bedrag vast voor de herstelwerkzaamheden.

CVW certificering

Voor het uitvoeren van het schadeherstel schakelt het CVW gecertificeerde bouwbedrijven in. Eén van de gecertificeerde aannemersbedrijven is Stijkel Bouw. Voor deze certificering volgen wij trainingen, zodat wij volledig volgens de CVW-richtlijnen werken. Ook communicatie met eigenaren van vastgoed en advisering zijn competenties die tijdens deze certificering aan bod komen, dit in het kader van bewonerstevredenheid. Inmiddels hebben wij in opdracht van het CVW tientallen werken uitgevoerd.

Over Centrum Veilig Wonen

Centrum Veilig Wonen zet zich in voor het herstellen van woningen en gebouwen in het aardbevingsgebied in Groningen. Onder het motto ‘Samen werken aan een veiliger Groningen’ is het centrum de advies- en uitvoeringsorganisatie  op het vlak van herstel van aardbevingsschade in het gebied rond de Groninger gasbel. Ook houdt het centrum zich bezig met inspecties en het versterken van huizen en panden in de regio. Daarbij werkt Centrum Veilig Wonen samen met bedrijven uit de regio, waaronder Stijkel Bouw.

Bekijk ook

Renovatie en uitbreiding van dorpshuis De Meet in Bellingwolde

Renovatie en uitbreiding van dorpshuis De Meet in Bellingwolde

Dorpshuis De Meet in Bellingwolde ondergaat een ingrijpende renovatie en uitbreiding. In opdracht van de gemeente Bellingwedde – die binnenkort opgaat in de gemeente Westerwolde – mogen wij deze ingrijpende verbouwing uitvoeren.